Hitta din nästa e-cigarett här • [email protected] • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval

new

Aspire K1 Plus

127,00 kr

En lättanvänd och enkel mun-till-lung tank från Aspire, till nybörjaren eller till ångbåten som vill hålla det enkelt.
Tanken har lätt toppfyllning och justerbart airflow, såväl som barnsäker topp och botten. Det här har en vätskekapacitet på 1,9 ml och är kompatibel med BVC och Spryte-coils samt de medföljande nichrom coils.

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land
127SEK

Aspire K1 Plus

En helt perfekt munnen-till-lung tank som är enkel att använda. Tanken kan innehålla 1,9 ml vätska och har lätt toppfyllning och justerbart airflow.
Tanken är barnsäker i båda ändarna så att du inte riskerar att det lilla i hemmet kommer till din e-juice, varken från toppen eller från botten.

En 1,8Ω nichrome-coil ingår i satsen, men den är också kompatibel med både Aspires BVC och Spryte-coils.

 

Hur man häller vätska i tanken

Eftersom K1 Plus-tanken är barnsäker, tryck ner på toppen medan du skruvar loss den. När toppen är avstängd, kommer fyllningshålet att vara tillgängligt. Tanken är relativt läckagebeständig, och därför måste e-juiceflaskan tryckas ner genom ett silikonskikt för att vätskan ska kunna nå tanken. När du har fyllt vätskan i tanken, skruva på den övre delen igen, även genom att trycka ner medan du skruvar.

 

Hur byter coil på tanken

För att byta coil på Aspire K1 Plus-tanken, skruva av tanken från batteriet. Botten skruvas av tanken medan den tryckt ner och då får du tillgång till coilen. Coilen skruvas ut medan nedtryckt. Därefter samlar du allting igen (kom ihåg att trycka ner, också när sakerna är skruvade ihop) och då är du redo att ånga på!

 

Innehåll i rutan

  • 1 x Aspire K1 Plus tank
  • 1 x 1,8Ω nichrom coil
  • 1 x användarmanual
Kapacitet (ml)1.9
MaterialPyrex, Stainless steel
Justerbart AirflowJa
Påfyldnings MetodeTop
Suction TypeMTL (Mouth To Lung)
Anbefalet BlandingTynd (50/50)
Connector510
Produkten är nu i din varukorg