Hitta din nästa e-cigarett här • [email protected] • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval

Crafted E-juice

Crafted har ett litet sortiment av vätskor, men det finns några riktigt populära varianter. Om du inte har smakat en Crafted EVA rekommenderar vi det starkt. Detta är en upplevelse för de flesta ångbåtar när de först smakar en hantverkad evas. Crafted är känt för att göra högkvalitativa vätskor. Alla Crafted vätskor är godkända för den danska marknaden och följer alla regler från Danske Säkerhetsverket. Patronerna doseras alltid korrekt och det är otroligt noggrant, så du kommer att uppleva en jämn smak varje gång du ångar på en utarbetad evakuering. Om du är intresserad av att blanda dina egna vätskor själv, kan du också köpa Crafted Aromas som du sedan kan blanda med nikotin.

Snabb leverans Snabb leverans
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dagars retur 365 dagars retur
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 15 af 15 varer

Viser 1 - 15 af 15 varer

KRAFTEDE HÄNDELSER PÅ OFFERS

När du köper Crafted vätskor hos Pandacig får du alltid en rabatt när du köper mer. Det bästa är att du kan blanda dem mellan alla varianter exakt som du vill och får fortfarande kvantitetsrabatten. Du kan till exempel ta en av varje och du kommer redan att få dem billigare!

De utarbetade evakueringarna består av VG75 och PG25. Det betyder att evakueringen är ganska "tjock" och sålunda flyter inte ut ur din e-cigarett. Det höga innehållet i VG garanterar också att du får en mer framträdande smak, vilket gör Crafted evacueringen till en helt sublim smakupplevelse som någon ångbåt ska försöka.

Nikotinstyrkan i Crafted evacueringen är antingen 0 mg, 3 mg eller 6 mg. Du kan välja den exakta styrkan du vill ha din Crafted EVA i. Om du vill ha en starkare Crafted EVA - det vill säga med högre nikotininnehåll - kan du till och med blanda lite mer nikotinvätska till det.

Blanda din egen vätska med Crafted aromas

Om du vill experimentera lite i det eukaristiska universum, kan det vara en idé att blanda din egen Eu-vätska med Crafted arom och nikotinvätska. I grund och botten består en färdigblandad Crafted evacue av 4 saker; arom, PG, VG och nikotin.

När du blandar din egen vätska köper du färdigblandad PG / VG, som vi kallar nikotinvätska och blandar med arom. Den nikotinvätska du kan välja på PG / VG-förhållandet och nikotinstyrkan själv. Om du tar en nikotinlösning med PG50 / VG50, är ​​den tillgänglig med nikotinstyrkor på 0 mg, 3 mg, 6 mg, 9 mg, 12 mg, 15 mg och 18 mg.

Utformad för att göra väldigt höga aromämnen så att du verkligen behöver njuta av ånga dem. Var noga med att läsa bruksanvisningen noggrant före ångkokning av hemgjord vätska så att den är klar på rätt sätt.

Också, kom ihåg att när du blandar din egen vätska, kommer du vanligtvis att mogna i flera dagar, om inte veckor innan den är redo att bli ångad. Därför kan det vara en bra idé att köpa lite e-vätska med vilken det är ångkokt, så du kan få uppmaningen innan din egen hemlagad vätska är klar.