Hitta din nästa e-cigarett här • [email protected] • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval

new

Eleaf Ello Pop

355,00 kr
SIK ID: 00219-19-21243 Eleaf - 2ml ELLO POP Atomizer

Se fram emot att få Eleafs nyaste tank Ello Pop i dina händer och upplev det lätta påfyllningssystemet, det öppna airflow, de helt nya HW-coils och mycket mer.
Tillsammans med Ello Pop får du ett extra glas som skyddas av en silikon spiral. Det ser inte bar bra ut , det är också super praktisk med chockabsorberande egenskaper.

Här får du en tank med en bra, intensiv smak, och några stabila ångmoln!

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
355SEK

Eleaf Ello Pop

Ello Pop är Eleafs nyaste tank, och ingenting har sparats. Designen av denna skönhet är en sak, men funktionaliteten är också bra. Med de nya HW-coils får du en läckresistent tank som mer eller mindre rensar sig själv.

Tanken levereras som standard med en fin 810 driptip i resin-lignende design som enkelt kan bytas ut. Det förinstallerade glaset är genomskinligt, men det levereras med ett glas som har en stötdämpande silikonspiral på den, och det ger säkert något bra till design och skydd av din tank.

Fyllningssystemet är barnsäker och säkerställer att du fyller tanken med en snap. Överdelen lyfts upp och skjuts tillbaka med pilindikationen.

  

De nya coils

Eleaf har gett oss två nya HW-coils, HW-M2 och HW-N2. Den speciella saken med dessa coils är för det första den nya LPSC-tekniken som står för Leak-Proof-Self-Cleaning.
Dessa nya coils ser till att din tank inte läcker genom att samla kondensvattnet och förånga det. Eftersom du inte har något kondensvatten någonstans i tanken, kommer behovet av rengöring också att vara betydligt mindre, och tanken är således självrenande.

Den andra speciella, vattnas i dessa nya coils. Det är poröst och absorberar därför mer vätska på mindre tid så att de alltid kan följa din ångnivå.
Den tredje speciella är den nya "pinnen" som sitter i mitten av coilen. Pinnen har hål och tar upp luften genom coilen så att luften är jämnt fördelad över wick och glödmaterialet, vilket ger dig en bättre och jämnare smak och ånga.

 

Du får det

  • 1 x Eleaf Ello Pop-tank
  • 1 x extra glas
  • 1 x användarmanual
  • 1 x påse med reservdelar
  • 1 x HW-M2 0.2Ω coil
  • 1 x HW-N2 0.2Ω coil
Kapacitet (ml)2
MaterialPyrex, Stainless steel
Justerbart AirflowJa
Driptip Type810
Påfyldnings MetodePush-Open
Suction TypeDL (Direct Lunge)
Anbefalet BlandingTyk (70/30)
Connector510
Produkten är nu i din varukorg