Hitta din nästa e-cigarett här • [email protected] • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval

new

Eleaf iJust 21700 + Ello Duro Kit

555,00 kr
SIK ID: 00219-17-10282 Eleaf - 2ml ELLO Atomizer
SIK ID: 00219-18-15349 Eleaf - 3000mAh iJust 3 Battery

Eleaf iJust 21700 + Ello Duro är ett bra pen-style startpaket med upp till 80W output, utsökt design, utmärkt ånga och smak, och sist men inte minst är det tillverkat med externt batteri.

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land
555SEK

Eleaf iJust 21700 + Ello Duro Kit

Det senaste iJust-kit har nu släppts och det är med externt batteri! Du kan även välja om det ska vara ett 18650 eller 21700 batteri.
I satsen finns en adapter som du kan använda om du vill använda ett 18650-batteri. Sätt i batteriet genom att skruva loss botten och ladda enkelt via mikro-USB-ingången eller ladda batteriet i en extern laddare. iJust 21700 kör upp till 80W, vilket är mycket att ge dig en bra ånga och smak.

Fördelen med att slutligen ha ett externt batteri är givetvis att det kan bytas ut. Är du plötsligt på tågstationen eller hemma med svärmor och din iJust dör - inget problem alls! Byt ut batteriet med det laddad batteriet du har i fickan. Lätt!

Förutom att det aldrig går tom för ström, är det också en fördel att inte behöva köpa helt nya batteridelar när batteriet håller på att nå sin ände. Då behöver du bara köpa ett nytt batteri. Att kunna ladda batteriet i en extern laddare kommer också att förlänga batteriets livslängd.

OBS!* Batteriet ingår INTE men måste köpas och finns i kategorin batterier.

 

Ello Duro med nya HW-coils

Tanken i satsen är Ello Duro, som har en enkel och barnsäker fyllningsmetod, helt nya coils och en cool design med matchande glas och driptip.
 
Tanken fylls upp genom att skruva topp en halv runda och trycka topp bakre. Då kommer fyllningshålet att visas.

Den nya versionen av HW-coils görs helt annorlunda. De har fått en slags "stick" genom hela spolen, genom vilken luftflödet löper. Detta gör luften jämnt fördelad över bomull och glödande material, vilket ger bättre smak och ånga.
De nya coils har också blivit super läckande resistenta och kan samla kondensvattnet och förånga det så att det inte går förlorat i ditt luftflöde eller andra smutsvägar i tanken. På så sätt behöver du inte rengöra tanken mycket ofta och det är väldigt lite vätska som slösas bort.

 

Sammantaget kan man säga att iJust bara har en riktig uppdatering och det finns många funktioner att se fram emot!

Kapacitet (ml)2
Variabelt OutputNej
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal1
Batteri Celle21700
GenopladeligtJa
FormRund
MaterialStainless steel, Zink Alloy
Connector510
Suction TypeDL (Direct Lunge)
Justerbart AirflowJa
Driptip Type810
Påfyldnings MetodePush-Open
Anbefalet BlandingTyk (70/30)
Produkten är nu i din varukorg