Hitta din nästa e-cigarett här • [email protected] • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval

new

Eleaf iStick Mix

640,00 kr

iStick Mix är äntligen på planen och du kan se fram emot en maximal effekt på 160W, plats för 2 batterier (ingår ej), en ultrasnyck design och USB-C laddning.
En glädje för ögat och en super ångupplevelse med massor av bett!

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
640SEK

Eleaf iStick Mix

Med iStick Mix får du den finaste designen med färgstarkt resin på ena sidan och ett fint geometriskt mönster på den andra. Att gå runt med detta mod är i allmänhet en djärv visuell upplevelse, men det är inte det enda bra med det här modet.

Det finns utrymme för 2 x 18650 batterier (medföljer ej) som hålls på plats med en magnetflik som bildar hela resinsidan av moddet. iStick kan med de 2 batterierna faktiskt nå 160W, så du kommer aldrig att sakna kraft.

Moddet är gjord med mjuka kanter och en svagt krökt form, vilket innebär att denna mod är perfekt i handen. iStick Mix har en tydlig OLED-skärm som visar din ång- och batteridata och som du kan använda för att navigera i lilla menyn.

iStick Mix är utrustad med "avatar"-chipet, vilket ger en otroligt snabb fyr-tid så att du kan ånga enkelt och bekvämt. Moddet är naturligtvis också utrustad med alla kända säkerhetsfunktioner i Eleaf.

 

Laddning med USB-C

iStick mix laddas med USB-C som är den medföljande kabeln. Det speciella med USB-C är att det kan laddas med 2.5A, vilket innebär att båda batterierna kan laddas med ca. 1,5 timmar. Som en extra funktion kan iStick Mix faktiskt ladda batterierna balanserade så att du får en snabb, säker och effektiv laddning.

 

Innehåll i rutan

  • 1 x iStick Mix
  • 1 x användarmanual
  • 1 x kombinerad USB-C / mikro-USB
Variabelt OutputJa
Max Watt160
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Display TypeLED
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialResin, Stainless steel, Zink Alloy
Connector510
Produkten är nu i din varukorg