Hitta din nästa e-cigarett här • support@pandacig.se • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval • Prisgaranti • 365 dagars retur

Vad är en Clearomizer & E-Juice?

Vad är vad?

Det finns flera olika typer av vätskebehållare, och nedan kan du läsa lite om vad som egentligen är vad. Någonting som alla olika typer har gemensamt är att det finns 1. en behållare, 2. en förbrännare.

Clearomizer – En clearomizer är en behållare som skruvas fast på ett batteri. En clearomizer använder vekar för att suga upp vätskan (e-juicen). Det finns clearomizers som suger upp vätskan i trådar från toppen av behållaren och dom som suger upp från botten. En populär clearomizer är CE4+ V2.

Cartomizer – En cartomizer är en behållare skruvas fast på ett batteri. Istället för att använda sig av vekar för att suga upp vätskan, som clearomizers gör, använder sig cartomizers av en vadd och 2 stycken glödtrådar. De två trådarna värms upp när du trycker på knappen på batteriet och omvandlar din e-juice till ånga.

Atomizer – En atomizer är uppbyggd av två delar. 1. själva förbrännarenheten med en kon som du skruvar fast på ett batteri, 2. en tank som du fyller med vätska och pressar ner i konen.Vad passar egentligen med vad?

 

E-Juice

Det finns många olika smaker och du kan med fördel ha flera olika vätskebehållare, så att du kan ha olika smaker i varje  behållare och använda den du är sugen på just då. Många väljer att ha minst två behållare med sig - en som smakar av din favorit tobak och en som har en fräschare e-juice smak.Vad innehåller e-Juice?

E-juice är består av två saker – PG och VG. PG står för propylenglykol (E1520) och VG för glycerin/glycerol (E422). Det samma typ av arom- och smakämnen som används i kakor, godis och andra livsmedel. All eJuice tillverkas i kliniska laboratorium för att du som konsument ska vara trygg och säker. Utöver dessa två grundingridienser innehåller e-juice även vatten och n aturliga aromämnen. E-juicen kan också innehålla nikotin i någon styrka.

 

Välkommen till eCiggShop.se - ren njutning :)