Hitta din nästa e-cigarett här • [email protected] • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval

Regler och villkor

Här hittar du Pandacigs handelsvillkor. Om du har frågor om dem, är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected], då vi nämligen gärna utveckla dessa.

Obs! Pandacig får aldrig köpa vid vilken som helst ålder, oavsett vad du köper. Detta gäller även om du köper en produkt utan nikotin. Om du är under 18, vänligen lämna vår hemsida omedelbart.

 

Betalning

Pandacig accepterar betalning med Klarna. Betalningen kommer endast att dras från ditt konto när varan skickas.

Samtliga belopp är i SEK. Svenska kronor och inkl. Moms.

Pandacig använda en godkänd betalningsserver (ePay / Bambora / Klarna), som krypterar all information med SSL (Secure Socket Layer) protokollet. Det betyder att du inte kan läsa din kortinformation. Pandacig har inte heller tillgång till din kortinformation.

Köpet kommer att dras från ditt kort när vi skickar din beställning. Det är inte möjligt att beställa för pickup.

 

Betaling med Klarna

Partnern önskar erhålla assistans från Klarna varför Partnern tillhandahåller Klarna Partnerns

inloggningsuppgifter till Partnerns system. Det åligger Partnern att skydda sina inloggningsuppgifter i
enlighet med god sed och därmed ändra dessa omedelbart efter det att uppdrag slutförts av Klarna eller då Partnern önskar hindra Klarna från åtkomst till Partnerns system.
Klarna kan aldrig och inte under några omständigheter hållas ansvarig för någon typ av skada, varken
direkt eller indirekt, vilken Partnern upplevt i samband med Klarnas assistans. Detta gäller oavsett om
skadan uppstått genom en handling utförd av Klarna eller under en period då Partnern tillhandahållit Klarna dess inloggningsuppgifter.

 

Leverans

Pandacig levereras med PostNord, och paketet levereras automatiskt till paketbutiken närmast dig.

 

Garanti

En licens beviljas under 2 år i enlighet med inköpslagen. Vår rätt till klagomål gäller brister i material och / eller tillverkning.

Klagomålet gäller inte fel eller skador som orsakats av felaktig användning av produkten / tjänsten.

Se alltid till att du får skickade en returetikett från Pandacig så att du inte behöver betala för returfrakten. Detta anbringas enkelt på pappkartongen och överlämnas till närmaste DHL-paket.

Innan du skickar in produkten, fyll i vårt anmälningsformulär på esmog.dk/retur

Föremål som returneras till Pandacig per. Kravet kommer att nekas mottaget.
Varor som returneras till Pandacig utan distribution kommer inte att samlas in
Föremål som skickas per. rekommendation kommer att tas emot, men kostnaderna för detta kommer inte att täckas

 

Ersättning

Om din order betalas med kort, återbetalas din återbetalning till samma kort.

 

Avbokning

En full avkastning på 14 dagar ges på varor som köpts på Pandacig. De 14 dagarna räknas från den dag du mottar beställningen.

Returkostnader måste betalas av dig själv, såvida inte din garanti används (av misstag eller liknande till produkten).

Tillbakadragandet måste anmälas till oss inom 14 efter köpet och uppsägning från dig inom 14 dagar efter returen till oss. Avbokningen måste rapporteras på pandacig.se/retur

Produktens skick när du returnerar det
Du är endast ansvarig för eventuell försämring av varans värde på grund av hantering annat än vad som är nödvändigt för att bestämma varornas art, egenskaper och sätt. Med andra ord - du kan prova produkten på samma sätt som om du försökte det i en fysisk butik.

Om produkten testas utöver vad som beskrivs ovan, vi anser det som används, vilket innebär att du vet förtret för köpet bara få en del eller inget av köpesumman tillbaka, beroende på produktens kommersiella värde.

För att få hela inköpsbeloppet måste du göra detsamma som möjligt i en fysisk butik. Du måste testa produkten, men ta den inte i reell användning.

 

Nyhetsbrev

När du säger ja för att få nyhetsbrev i kassan får du både marknadsföring via SMS och mail. Om du bara vill ha ett mail eller text, skicka bara ett mail till [email protected] Du kan när som helst avbryta prenumerationen.

Klagomål - översikt och länkar:
Om du har ett klagomål om en produkt som köpts från Pandacig kan ett klagomål skickas till:

Om du är en konsument bosatt i ett annat EU-land kan du ange ditt klagomål till EU-kommissionen online klagomål plattform.

Plattformen finns här: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Om du lämnar in ett klagomål här, vänligen meddela oss vår e-postadress: [email protected]

Klarnas betalningsalternativ:
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

● Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

● Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

● Betala Direkt: Betala Direkt baseras på autogiro och ditt konto debiteras först när butiken har hanterat din beställning och skickat din order. Villkoren för Betala direkt finner du här.

● Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.