Hitta din nästa e-cigarett här • [email protected] • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval

new

SMOK Morph 219 + TF Tank kit

854,00 kr

Smok är nu ute med Morph 219 kit, som består av den helt nya Morph 219 mod och TF-Tanken.
Morph 219-kit har en 1,9" touchskärm, nu också ett keyboard! Det låter dig låsa din e-cigarett med kod och anpassa och lagra olika ång modes. Morph har en output på upp till 219W och plats för 2 x 18650 batterier (ingår ej).

Med TF Tank på toppen är du garanterad en het ånga och en utmärkt smak som på intet sätt kan jämföras med något annat. TF Tank har också ett super lätt påfyllningssystem och ett brett urval av coils och ser samtidigt bra ut.

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land
854SEK

SMOK Morph 219 + TF Tank-kit

En mod med input-keyboard, en stor väl fungerande touchskärm på 1,9", utrymme för 2 x 18650 batterier (ingår ej), en max ouput på 219W, och en helt ny chip som tillåter en fyretid av 0,001 sekund. Smok är här vägen med en helt ny form av mod.

TF-Tanken ger dig stora möjligheter att jaga ångmoln, med sina mesh A-coils, eftersom du kan gå upp till 130W. Men många coils att välja mellan när man väljer TF-Tank, oavsett om du är mesh eller Kanthal, 110-130W eller 60-70W, regnbåge, guld eller silver.

 

Ett mod med nya möjligheter

Morph 219 öppnar nya möjligheter med det helt nya interface. Nu får du ett inpu-keyboard som låter dig lägga koden på modden, det finns även säkerhetsfrågor som du kan använda om du glömmer koden du skapade för modden.

Smok har inte bara gjort koden funktion, men också på fältet med en hely nya "MyMode" funktion som gör det möjligt att skapa och anpassa dina egna modes som du kan personifiera, namnge, och växla mellan. Dessa modes består av preheat, watt, nikotin och arom du använder. Med keyboardet kan du helt enkelt skriva in vilken vätska du använder och vilket namn modet ska ha.

Som en bonusfunktion kan du också ändra temaet för e-cigaretten så att du har 4 teman att välja mellan. Teman fungerar som bakgrund när du ångar och navigerar i menyn.

Morph 219-mode är super ergonomiskt designad. Den är väldigt praktisk och har en stor lättanvänd fire-bar. Ovanstående fire-baren sätter låsknappen som används för att väcka / stänga av skärmen som vi vet från smartphones. Om du håller knappen intryckt, låst skärmen så att du inte kan använda beröringsfunktionen och du får inte mycket tryck när det är i fickan.

 

TF Tank

TF Tanken används ofta av ångbåtar över hela världen. Tanken har ett brett urval av coils än i olika färger vilket ger dig större inverkan på hur din tank ser ut. Det finns coils för varje smak på TF tanken. Det finns hela A-coil serien mellan 70-130W, och om du föredrar lägre-wattånga, kör S-serien mellan 30-80W. Alla dessa coils är gjorda av mesh för den ultimata intensiva smaken.

Slutligen tillverkas K-serien i Kanthal, som är för dem som inte är så galna med mesh.

Fyllningen på TF Tanken är praktiskt taget inte lättare. Den har sedan en låsknapp som säkerställer att vätskan inte kommer in i fickan. Det fylls upp genom att hålla låsningsknappen inuti och vrida tankens övre sida i sidled. TF-Tanken har ett stort fyllhål, så det är lätt att fylla tanken.

 

Innehåll i rutan

  • 1 x Morph 219 mod
  • 1 x TF-Tank
  • 2 x TF Coils
  • 1 x micro USB laddningskabel
  • 1 x användarmanual
  • 1 x reservdelar
Kapacitet (ml)6
Variabelt OutputJa
Max Watt219
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Max Opladning AMP2.0
Display TypeTouch LED display
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialPyrex, Stainless steel, Zink Alloy
Connector510
Suction TypeDL (Direct Lunge)
Justerbart AirflowJa
Driptip Type510
Påfyldnings MetodePush-Open
Anbefalet BlandingTyk (70/30)
Produkten är nu i din varukorg