Hitta din nästa e-cigarett här • [email protected] • Snabb leverans • Fri frakt över 499, - • Stort urval

new

SMOK Trinity Alpha Resin

426,00 kr

Här hittar du det senaste podsystemet från SMOK, som har mer än en riktigt fin design att erbjuda. Det finns 3 olika lägen att använda, en batteriindikator som indikerar statusen för 1000 mAh-batteriet, utbytbar coil och pod, enkel fyllning och mycket mer. Smok Trinity Alpha har många bra funktioner och är lätt att använda.

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
426SEK

SMOK Trinity Alpha Resin

Denna lilla underverk har några fina färger, alla svirlande in i varandra. Det enkla, men ändå detaljerade design gör denna e-cigarett något speciellt.

En sida av Trinity är tillägnad knappar och ljus. Men det är inte så komplicerat som det låter. Det finns en stor och ergonomisk fyrknapp, en lägesknapp som används för att växla mellan lägena, 3 små LED-lampor som indikerar mode och en LED-batterilampa.
Den vackra designen är dock inte det enda som Trinity Alpha har att erbjuda.

Batterilivslängden för detta podsystem är 1000 mAh och kan därför hålla dig på ett tag. Du kan enkelt hålla reda på hur mycket ström du har kvar med batteriindikatorn. Det finns en liten LED som antingen lyser röd, orange eller grön.

  

"Mode" funktion

Batteriet ger också en effekt på 6-30W och kan justeras med olika lägen. Allt du behöver göra för att byta läge är att trycka en gång på läget-knapp.

Du kan välja mellan 3 olika lägen; soft, normal och hard, indikerat som S, N och H. Det finns bara en knapp för detta och de indikeras tydligt av LED vilket läge du använder.

 

Fyllnings- och spolväxlingar

Podet kan innehålla 2 ml vätska. När du behöver fylla vätskan i e-cigaretten görs detta via fyllningshålet bredvid driptippen. Tryck bara på den lilla metalltuden bakåt och du får tillgång till fyllningshålet.

Trinity Alpha har utbytbara coils, vilket innebär att det inte är nödvändigt att byta hela podet när brännaren blir trött.
Coils som passar in är Smok Nord coils som finns i 4 olika varianter.

Det finns både mesh och keramiska coils och mun för lung och direkta lung coils.
För att byta ut coil måste du ta bort podet. Den fastnar med en liten låsknapp, vilket kan vara användbart om du till exempel har barn i hemmet.

Coilen är "utdragen" från poden av spåret och en ny "pressas" ind.
Vid en ny coil i bruk är det viktigt att komma ihåg att lämna coilen i en fylld pod i några minuter så att den kan nå suga lite vätska.

 

Satsens innehåll

  • 1 x Trinity Alpha batteri
  • 1 x Trinity Alpha pod (2 ml)
  • 1 x Smok Nord Mesh 0,6Ω coil (max 25W)
  • 1 x Smok Nord Mesh munnen till lung 0,8Ω coil (max 16W)
  • 1 x användarmanual
  • 1 x keyhanger
  • 1 x micro USB laddningskabel
Kapacitet (ml)2
Variabelt OutputJa
mAh1000
Batteri Internt / EksterntInternt
Batteri TeknologiLi-Po
Batteri inkluderetJa
GenopladeligtJa
FormFirkantet
MaterialResin, Stainless steel, Zink Alloy
Suction TypeMTL (Mouth To Lung)
Justerbart AirflowNej
Driptip Type510
Påfyldnings MetodePush-Open
Anbefalet BlandingTynd (50/50)

Tilbehør

SMOK Nord Coils
170,00 kr
Produkten är nu i din varukorg